menuclose

Babyfotografie Hoofddorp

babyfotografie hoofddorpSommige baby’s zijn in het begin nog niet helemaal lekker in hun vel. De meeste baby’s moeten zo en zo nog een ritme vinden en soms hebben ze last van spugen. Zo had deze jonge man daar ook een beetje last van. Om er voor te zorgen dat zo’n kleintje het zo prettig mogelijk heeft tijdens de newborn fotoshoot, wordt deze geheel aan de baby aangepast.

De allergrootste compliment die ik kan krijgen is waneer ik bij een tweede kindje weer wordt gevraagd voor een newbornshoot. Het is niet alleen ontzettend leuk om dit te doen, maar ook heel bijzonder om gezinsuitbreiding mee te mogen maken. Wat een eer en wat een rijkdom 😀

babyfotografie hoofddorpbabyfotografie hoofddorpbabyfotografie hoofddorpbabyfotografie hoofddorp

Volg mij op instagram