menuclose

Newbornfotograaf Hoofddorp

Als newbornfotograaf bied ik ook een optie om bij mensen aan huis te komen. Uiteraard als het niet anders kan of als de ouders het willen zal ik dan met alle benodigde spullen bij jullie voor de deur staan. De fotoshoot verloopt in principe dan op de zelfde manier als in de newbornfotostudio. Echter zal ik wel wat minder spullen kunnen mee nemen. Omdat er in mijn studio een behoorlijke aantal newborn props aanwezig is, zal ik in overleg met jullie wat mee nemen. Van te voren zullen we bespreken wat jullie wensen zijn en welke kleuren jullie prefereren. Dit neem ik dan mee zodat we de gewenste beelden kunnen maken.

Deze jonge dame was best nieuwsgierig naar alles wat om haar heen gebeurde, maar uit eindelijk viel ze toch lekker in slaap. Aan het einde van de fotoshoot hebben we nog een knusse familieportret gemaakt. Bij elke newborn fotoshoot raad ik aan om op zo’n minst één familiefoto te maken, dit omdat jullie kleintje al vrij snel niet meer zo klein is. Dit zijn de prille momenten van een nieuw gezin, welke jullie voor altijd zullen bewaren. Over een aantal jaar zullen deze beelden voor jullie zeer waardevol zijn. Zeker omdat jullie dan ook met z’n drieën erop staan.

newbornfotograaf hoofddorp

Gezinsfotografie Hoofddorp

newbornfotograaf hoofddorpnewbornfotograaf hoofddorp

Volg mij op instagram