menuclose

pasgeboren babyfotograaf in Hillegom

Pageboren baby’s, of te wel newborns, fotograferen echt een vak apart. Dit leer je niet zomaar in een jaar tijd en zeker ook niet omdat je zelf een baby hebt. Er komen vele aspecten erbij kijken, zoals de veiligheid en uiteraard de juiste belichting van de baby. Daarnaast heb je natuurlijk met een levend persoontje te maken. Ze hebben vaak een eigen willetje en willen met liefde behandeld worden. Het is daarom nmogelijk om ze te dwingen om iets te doen of een bepaalde poses aan te nemen, waar ze zich niet prettig in voelen. Gelukkig wordt dit ook van jullie kleintje niet verwacht. Jullie baby hoort gewoon heerlijk te slapen tijdens de newborn fotoshoot. En tijdens hun slaap worden de poses zo rustig uitgevoerd, dat jullie baby nauwelijks er last van heeft.

Vaak kijk ik naar de baby en hoe hij /zij op mij reageert. Aan de hand daarvan beslis ik welke poses wel en welke poses beter niet uitgevoerd kunnen worden. Het is ook zo dat de baby het ritme van de fotoshoot bepaald en daarom kan zo’n shoot zomaar 3 uur duren.

De jonge heer hieronder had tijdens de newbornfotoshoot nergens last van en sliep aan een stuk door. Hij heeft prachtige lange wimpers, om jaloers op te worden 😉

pasgeboren babyfotos hillegompasgeboren babyfotograaf hillegompasgeboren babyfotos hillegompasgeboren babyfotograaf hillegom

Ben je in verwachting en willen jullie ook prachtige beelden van jullie kleintje hebben?

Bekijk dan hier de opties voor een newborn fotoshoot.

Volg mij op instagram