menuclose

Familiefotoshoot buiten

Waarom zou je een familiefotoshoot buiten willen gaan doen? Ten eerste sta je er een keertje met je hele gezin erop. Ten tweede: buiten kunnen jullie kinderen gewoon hun eigen gang gaan. Jullie hoeven alleen samen te zijn en een spelletje samen te doen. Het is alsof ik er niet ben.

Heerlijk met dit prachtig weer, geen jassen meer aan en ook geen sjaals…lekker korte mouwen en overal mooie bloemen te zien. Begin zomer is een van mijn favoriete seizoenen van het jaar om gezinnen te fotograferen.

Met dit geweldig gezin heb ik een gezellige ochtend vol met plezier en gelach mogen beleven. Twee prachtige dochters die ontzettend lief mee werkten, liefdevolle momenten en een prachtige locatie. Dit zijn de beste ingrediënten voor een perfecte familiefotoshoot.

familiefotoshoot buitenfamilie fotoshoot buitenfamilie fotoshoot buitenfamilie fotoshoot buitenfamilie fotoshoot buiten

 

Locatie: Reeuwijkse plassen

Volg mij op instagram