menuclose

Vriendinnenfotoshoot Amsterdam

Als je samen met je beste vriendinnen naar Amsterdam reist voor een vrijgezellenweekend, dan is het toch ontzettend tof als je dan een vriendinnenfotoshoot gaat doen. Toen ik een mail kreeg met dit verzoek, maakte ik een sprongetje in de lucht. Dit leek me ontzettend leuk om te doen. En op de betreffende dag, bleek ook nog eens dat het weer ontzettend meezit. Het leek bijna te mooi om waar te kunnen zijn, maar toch was het zo. Toen ik het park binnen liep, zag ik al een groepje gezellig meiden op een kleedje picknicken. Ik dacht gelijk dat dit mijn groepje had moeten zijn en na een paar minuten te hebben gewacht werd ik opgehaald door een van de dames.

Deze leuke meiden zaten al heerlijk te picknicken in de Beatrix park in Amsterdam. We hadden natuurlijk ver van te voren afgesproken dat ik ze daar zou treffen en dat het een verrassing bleef voor de dame die ging trouwen. De meiden waren eigenlijk net aangekomen vanuit België en ze ware ook al in de feest stemming. Dat was best gezellig met zoveel gelach. Na een heerlijke versnapering hebben we wat groepsfoto’s gemaakt. Dit lijkt mij een super toffe cadeau om te krijgen voor je vrijgezellenfeest.

Vriendinnenfotoshoot AmsterdamVriendinnenfotoshoot AmsterdamVriendinnenfotoshoot AmsterdamVriendinnenfotoshoot AmsterdamVriendinnenfotoshoot AmsterdamVriendinnenfotoshoot AmsterdamVriendinnen fotoshoot Amsterdam

Volg mij op instagram