menuclose

Babyfotografie Nieuw-Vennep

Pasgeboren babyfotografie, wanneer kun je het beste een babyfotograaf gaan zoeken? Het makkelijkste is om dit al tijdens de zwangerschap te doen. Zo hebben jullie meer tijd om de juiste newbornfotograaf uit te zoeken en de fotograaf kan jullie newbornfotoshoot dan makkelijk inplannen. Natuurlijk weten we niet zeker wanneer jullie kleintje geboren wordt, tenzij je natuurlijk wordt ingepland voor een keizersnede. Maar normaliter noteer ik jullie uitgerekende datum in mijn agenda en ik houd daar rekening mee met de toekomstige afspraken. Wanneer jullie baby er is, maken we samen een afspraak voor de newbornfotosessie. De newbornfotoshoot wordt meestal bij jullie thuis uitgevoerd. In een enkele geval, bij ruimte en /of lichtgebrek, wordt het bij mij thuis uitgevoerd.

Deze kleine man was zo ontspannen en heerlijk in zijn eigen wereldje. Hij heeft de meest schattige haartjes en een doordringende blik in zijn ogen.

babyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennepbabyfotografie nieuw-vennep

Volg mij op instagram