menuclose

Babyfotografie Haarlemmermeer

Woonachtig in Haarlemmermeer fotografeer ik voornamelijk in mijn eigen omgeving. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet verder op reis ga voor newbornfotografie. Ik kom ook regelmatig in omgeving van Amsterdam, Utrecht en Leiden.

Met een pasgeboren baby kan het heel fijn zijn als een newborn fotograaf bij jullie aan huis komt. Dit is vooral fijn wanneer de moeder nog niet goed te been is na de bevalling. Jullie hoeven dan het huis niet uit en de baby blijft ook lekker in eigen omgeving. Omdat ik dan aan huis kom, zal ik meer tijd nodig hebben om de spullen uit te pakken en op te zetten. Op zoek naar de juiste lichtinval binnen in jullie huis, zal ik een plek bepalen waar de fotoshoot plaats kan vinden. Zo’n fotoshoot plan ik graag wat ruim in, zodat ik alle tijd heb om jullie kleintje in alle rust te fotograferen.

Hebben jullie de wimpers van dit super schattig meisje al gezien? Ongelofelijk lang zijn ze.babyfotografie haarlemmermeerbabyfotografie haarlemmermeerbabyfotografie haarlemmermeerbabyfotografie haarlemmermeerbabyfotografie haarlemmermeerbabyfotografie haarlemmermeer

Volg mij op instagram