menuclose

Pasgeboren baby fotografie Hillegom

Waarom fotografeer ik graag pasgeboren baby’s? Het antwoord is heel simpel. Omdat ik dit van mijn eigen kindjes nooit heb kunnen laten doen. Ze zijn zo klein maar voor heel even. Dit moment gaat veel te snel voorbij, dat het na een aantal jaar op een droom lijkt.

Waarom zou je dit moment niet willen bewaren en koesteren? Door dit soort beelden te maken, kan ik jullie weer even terug nemen naar dit moment wanneer het allemaal begon. Het moment wanneer het leven anders werd en naar de tijd wanneer jullie een gezin werden.

Er is geen betere reden om dit te doen. Dit is puur en echt. Hier geniet ik enorm van.

Wat een snoezig poppetje zien jullie hier.

pasgeboren baby fotografie Hillegompasgeboren baby fotografie Hillegompasgeboren baby fotografie Hillegompasgeboren baby fotografie Hillegom

Ben je in verwachting en willen jullie ook graag zo’n blijvende herinnering voor altijd? Maak dan snel een afspraak voor een newborn fotoshoot. Op deze manier zullen ook jullie dit prachtig moment voor altijd koesteren.

Volg mij op instagram