menuclose

Newborn fotograaf Amsterdam

Wanneer er een gezinsuitbreiding komt, dan veranderd een hoop. Bij de eerste baby veranderd echt alles en bij de tweede veranderd een hoop. Maar dan heb je al enigszins ervaring en weet je ongeveer wat je te wachten staat. Wanneer ik gevraagd wordt om ook de tweede kindje van het gezin te mogen fotograferen, is voor mij een hele eer. Het is zo leuk om je klanten dan terug gezien en de baby’s die ik gefotografeerd heb als kleine peuters mee te maken. De tijd vliegt en ze worden veel te snel groot. Zoals ze in de eerste twee weken zijn, zullen ze nooit meer zijn. Dit moment vervaagt waar je bijstaat. Het is daarom zo belangrijk om dit moment vast te leggen. Ook met grote broer of zus erbij.

Zo heb ik een geweldige ochtend bij dit prachtig gezin doorgebracht. Hun pasgeboren zoontje was een voorbeeldig modelletje. Wat had hij prachtige velletjes op zijn voetjes en die donshaartjes op zijn schoudertjes. Dit soort details maak ik graag tijdens een nebworn fotoshoot, want deze detailfoto’s zijn de karakteristieke eigenschappen van jullie pasgeboren baby.

newbornfotograaf amsterdamnewbornfotograaf amsterdamnewbornfotograaf amsterdamnewbornfotograaf amsterdam

Ben je in verwachting en zijn jullie op zoek naar een newborn fotograaf? Willen jullie liever dat ik bij jullie thuis kom? Dat is allemaal geen probleemm

Bekijk hier mijn portfolio en manier van werken. 

Volg mij op instagram