menuclose

Pasgeboren babyfotografie Hoofddorp

Wat zijn ze toch prachtig, de pasgeboren baby’s. Zo puur en zo heerlijk in hun eigen wereldje. Precies deze mooie momenten zijn oh zo belangrijk om vast te leggen. Dit moment komt nooit meer terug, maar is voor altijd vast gelegd.

Als newborn fotograaf is het altijd zoeken naar een perfecte pose en het perfecte licht tijdens de fotoshoot. Je bent dan zo gefocust en zo gedreven om een perfect plaatje te maken en dat is goed ook. Want wanner ik deze beelden dan ga bewerken, dan is het werkelijk genieten van de poses en die mooie gezichtsuitdrukkingen.

pasgeboren babyfotografiepasgeboren babyfotografiepasgeboren babyfotografiepasgeboren babyfotografiepasgeboren babyfotografie

Wil jij ook zo’n prachtige newborn reportage? Neem dan contact met me op.

Volg mij op instagram