menuclose

Pageboren jongen Nieuw-Vennep

Deze pasgeboren baby was heerlijk aan het slapen. De hele fotoshoot werd aan huis uitgevoerd. Wanneer jullie dat prefereer en tijdig dit aangeven, is dit natuurijk geen probleem. Tijdens de newborn fotoshoot kijk ik graag naar hoe een baby op mij reageert, zodat ik me kan aanpassen op zijn / haar gedrag.

Het was zo heerlijk om hem te fotograferen, die kleine teentjes en zijn schattig kuifje, gewoon om te smelten. De detailfoto’s zijn erg belangrijk tijdens de newborn fotoshoot, zoals kleine teentje en schattige handjes, lange wimpers of een kuifje. Dit soort beelden maakt ik al te graag tijdens elke newborn fotosessie. Ook beelden met papa en mama, de zogenaamde familiefoto’s, maak ik graag. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we verschillende soort foto’s maken. De onderstaande foto is bijvoorbeeld met tegenlicht gemaakt, maar het is ook mogelijk om een met bijvoorbeeld een lichte of een donkere achtergrond te maken. En ook hierin zijn verschillende variaties mogelijk, samen zullen wij overleggen en beslissen welke beelden jullie belangrijk vinden.

Bekijk hier de prachtige serie van deze jonge man. Ik kan me voorstellen dat de ouders helemaal weg van hem zijn:)

Pasgeboren baby fotografie nieuw-VennepPasgeboren baby fotografie nieuw-VennepPasgeboren baby fotografie lissePasgeboren baby fotografiePasgeboren baby fotografie

Willen jullie ook een newborn fotoshoot aan huis of bij mij in de studio?

Neem dan contact met me op.

Volg mij op instagram