menuclose

Pasgeboren Babyfotografie Leimuiden

Toch vind ik het ook vaak leuk wanneer en kleine haarbandjes bij pasgeboren meisjes gebruikt worden. Op een of andere manier geeft dit iets schattigs. Het hoeft geen grote opvallende bloem te zijn, maar gewoon een klein bloemetje is best leuk.

Deze dame heeft prachtig mooie haren van zichzelf en sliep als een roosje door de hele fotoshoot heen. Zo wil elke fotograaf ze wel graag hebben ­čśë Het┬áis natuurlijk wel makkelijker als ze slapen, maar dit is zeker geen verplichting. De meeste babyÔÇÖs die in het begin nog wakker zijn, vallen uit eindelijk wel in slaap.

Deze fotoshoot is aan huis uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat jullie thuis kunnen blijven. Ik kom dan naar jullie toe en neem alle benodigde spullen mee. Het nadeel is dat het voor mij een uitdaging kan zijn om goed licht te vinden. In de newborn fotostudio is het licht zodanig afgestemd, dat ik direct aan de slag kan met fotograferen. En daardoor kan ik weer meerder verschillende poses uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het gebruik van een prop.

pasgeboren baby fotografiepasgeboren baby fotografiepasgeboren baby fotografiepasgeboren baby fotografie

Ben je in verwachting en zijn jullie opzoek naar een newborn fotograaf? Bekijk dan hier mijn portfolio en maak snel een afspraak voor een newborn fotoshoot.

Volg mij op instagram