menuclose

Wat kan ik zeggen, gezinsfotografie is voor mij altijd een plezierig moment om vast te leggen. Voor dit gezellig gezin ben ik richting Rotterdam gereden, waar we een gezinsfotoshoot bij Kralingsebos hebben gedaan.

Gezinsfotografie draait altijd om de liefde en aandacht voor elkaar. Elk gezin is anders en heeft eigen leuke momentjes. Voor mij de taak om deze liefdevolle momenten vast te leggen en ik vind dat geweldig om te doen. Ik houd zo en zo van kinderen en probeer ze altijd op hun gemak te stellen. Zolang zij naar hun zin hebben, zijn papa en mama ook gerust gesteld natuurlijk.

Wat hadden wij die ochtend toch prachtig mooi weer. Het is hier dus nog eind maart en kijk wat een zon en hoe warm het was. De twee prachtige dametjes moesten elke keer zo enorm lachen om wat ik zei, dat het erg aanstekelijk werkte en wij ook behoorlijk hebben gelachen. Wanneer er zo veel lol is, dan merkt niemand meer dat we aan het fotograferen zijn. Dat is natuurlijk het beste recept voor een ontspannen en spontane gezinsfotoshoot. Al met al het uurtje vloog voorbij en dit is het resultaat.

gezinsfotografie in het bos
meiden lachen tijdens de fotoshoot
ontspannen gezinsfotoshoot
gezinsfotoshoot bij Kralingsebos
met papa op de foto
papa dochter fotoshoot
mama dochter fotoshoot buiten
spontane gezinsfotoshoot
gezinsfotoshoot bij Kralingsebos te Rotterdam
kinderfotografie kralingsebos rotterdam

Wil jij ook z’n gezinsfotoshoot bij Kralingsebos, zonder dat je de hele tijd moet poseren?

Stuur dan een berichtje en dan zien we elkaar snel!

Volg mij op instagram