menuclose

Na twee jaar Corona en niet bij elkaar mogen zijn, heb ik dit jaar extreem veel aanvragen gehad voor familiefotografie. Voornamelijk gezinnen met opa’s en oma’s erbij, die graag weer nieuwe leuke foto’s willen laten maken. Voor een fotoshoot voor de hele familie ga ik graag naar de duinen. In de waterleidingduinen is er veel plek waar we veel leuke en spontane foto’s kunnen maken. Daarbij komen daar geen auto’s, fietsers of honden en dat is super fijn met een groot gezelschap. Zeker als er veel kinderen er zijn, die kunnen lekker spelen en zonder zorgen hun gangetje gaan.

Met dit gezelschap zijn we richting de Langevelderslag gegaan. Bij een klein stukje bosachtig gebied hebben we de hele serie aan foto’s gemaakt. Het was ontzettend zonnig die dag, waardoor ik veel schaduwplekken heb moeten zoeken. Misschien weten jullie dit al, maar als de zon fel schijnt, dan is het juist niet zo fijn voor de portretfoto’s. Mensen kijken vaak “moeilijk” in de zon en het geeft harde schaduw in het gezicht. Dus als we overdag moeten afspreken en de zon schijnt behoorlijk, dan zullen we in de schaduw gaan staan.

Verder is het altijd fijn als jullie als groep goed nadenken over jullie kledingkeuze. Vaak na het reserveren van een plekje in mijn agenda stuur ik wat kledingtips op. Het is bijvoorbeeld heel fijn wanneer jullie de kleuren op elkaar afstemmen. Op deze manier wordt er rust in de foto gecreëerd. Je kunt je voorstellen dan als er een iemand een rode broek aan heeft, dat deze persoon op alle foto’s als eerste zal opvallen. En dat proberen we te vermijden.

Tijdens deze familiefotoshoot was er nog iets bijzonders aan de hand. Er werd opeens bekend gemaakt dat er nog een kleintje onderweg is. Iedereen was natuurlijk super verrast en onder de indruk van dit nieuws. Het is dan super leuk om dit moment vast te leggen.

familiefotoshoot
Een fotoshoot voor de hele familie
familiefotograaf op locatie
familiefotoshoot in de duinen
familiefotografie in de duinen
familie fotoshoot in de duinen
familiefotograaf
moeder dochter foto

Wil jij ook een originele fotoshoot voor de hele familie?

Super leuk mail me voor meer informatie en dan zie ik jullie graag tijdens jullie familiefotoshoot.

Volg mij op instagram