menuclose

Steeds vaker kies ik voor een mooie locatie voor een fotoshoot. Met deze gezinsfotoshoot bij Kasteel Keukenhof stoffen wij een prachtig bloeiende boom aan. Wat een mooi effect gaf dat op de foto’s. Kasteel Keukenhof is een mooie locatie, ook om te trouwen. Ik heb in het verleden daar een aantal bruiloften gefotografeerd, maar nu ga ik steeds vaker daarheen voor gezinsfotografie.

Het is een grote park met vele leuke en mooi plekjes, waar je rustig met je kinderen rond kan wandelen. Er zijn geen auto’s, fietsers of andere gevaarlijke dingen die de fotoshoot in de weg kunnen zitten. Het is dus een fijne locatie voor een gezinsfotoshoot.

Zodra het weer mooi begin te worden, krijg ik steeds meer en meer aanvragen voor gezinsfotografie op locatie en babyfotografie. Ik ben zelf helemaal weg van “op locatie fotograferen”, dit omdat het mij veel vrijheid geeft. Ik hoef namelijk niet druk hoef te maken als er iemand opeens “uit het beeld” loopt. En omdat kinderen altijd bepalen hoe de fotoshoot verloopt, laat ik ze altijd graag hun ding doen. Ze mogen lekker rennen en ook niet luisteren, als ze daar behoefte aan hebben 😉

Met dit gezin was het even anders, want de kleine man is hier natuurlijk nog erg klein en kon nog niet zelfstandig zitten. Dan maak ik natuurlijk meer foto’s van jullie gezinnetje samen. Lekker knuffelen en kusjes geven. Wat een mooi moment om vast te leggen. Ik houd daar wel van. Vaak heb ik of jullie ook een kleedje mee en kan ik mooie babyfoto’s van boven maken. Super schattig, toch?

En kijk nou hoe leuk hij al in de camera kijkt, om te smelten gewoon!!

Kasteel Keukenhof is een mooie locatie voor een gezinsfotoshoot
gezinsfotoshoot Lisse
Babyfotografie op een locatie buiten met mama
babyfotoshoot buiten te Lisse
babyfotograaf bij kasteel Keukenhof
gezinsfotoshoot bij Kasteel Keukenhof te Lisse
kinderfotograaf Lisse, Sassenheim, Hillegom, Heemstede
gezinsfotoshoot bij Kasteel Keukenhof te Lisse
babyfotografie buiten op locatie

Wat vind je ervan? Spreekt dit je aan? Leuk!

Laten we dan samen een gezinsfotoshoot bij Kasteel Keukenhof maken!

Kijk hier voor de opties..

Volg mij op instagram