menuclose

Het is altijd leuk als je als fotograaf terug mag komen bij mensen. Dat is een hele eer en ik vind newborn fotografie echt heel leuk om te doen. Daarbij zie ik dan ook hoe groot de kinderen al geworden zijn. Bij dit gezin heb ik al meerdere fotoshoots gedaan, het was daarom extra leuk om hun derde kindje te mogen fotograferen.

We hebben voor een beetje herfstachtige kleuren gekozen. Mauve kleur achtergrond doek en een paarse kleur wikkeldoek. Het stond haar geweldig )) Daarbij was ze lekker voldaan en heerlijk aan het dromen. Dat ga mij veel vrijheid om poses te kunnen uitvoeren.

Newborn fotografie is een vak apart. Je hebt als fotograaf heel veel geduld nodig, daarbij moet je wel echt wel weten wat je doet. Baby’s zijn geen poppen en kunnen niet zomaar in een pose gelegd worden. Sommige baby’s houden er niet van als je “te veel” aan ze zit en dan moet je als newborn fotograaf goed naar een baby kunnen luisteren en de behoefte van zo’n kleintje goed kunnen inschatten. Omdat ik al vele baby’s heb gefotografeerd, is het voor mij vrij simpel om deze inschatting te kunnen maken.

Wat doe je eigenlijk als ouder tijdens zo’n shoot? Nou de meeste zijn gewoon naast aan het zitten en aan het genieten ervan. Sommige zijn met oudere kindjes bezig, anderen zijn aan het lezen. Soms worden de geboorte kaartjes in de enveloppen gedaan en zelfs de was, ook die wordt weleens gedaan als ik er ben. De shoot kan best een tijdje duren, maar nooit langer dan drie uur. Dat is voor iedereen te veel, voor de baby, de ouders en zelfs voor mij 😉 Ik ben daarom altijd binnen de drie uur klaar.

newborn fotografie in Heemste
newborn meisje fotoshoot aan huis
baby fotoshoot pasgeboren kindje Fotografie
new born fotoshoot aan huis hoofddorp
babyvoetjes
detail foto's newborn fotoshoot
prachtige foto's van je pasgeboren baby heemstede
newborn fotoshoot aan huis in Heemstede
pasgeboren baby fotograferen in Heemstede

Wil jij ook zo’n leuke newborn fotoshoot bij jou aan huis? Tof!!

Ik verzorg met alle liefde newborn fotografie in Heemstede en omstreken.

Bekijk hier de opties en laat me snel weten wanneer jij een kindje verwacht.

Volg mij op instagram