menuclose

Jullie zijn trotse ouders geworden en jullie willen graag wat foto’s van jullie nieuwe gezin laten maken. Dat is natuurlijk een mooi moment om vast te leggen. Wanneer een geposeerd newborn fotoshoot jou niet aanspreekt, dan vind je waarschijnlijk life-style Newborn fotoshoot wel heel gaaf om te doen.

Life-style newborn fotoshoot bij jullie thuis gaat iets anders dan geposeerd newborn fotoshoot. Ten eerste is de shoot veel korter, het duurt maximaal een uur. Ten tweede worden er veel meer foto’s van jullie als gezin gemaakt. Over het algemeen hebben jullie de baby vast. Er worden knuffels en kusjes gegeven. Ook als jullie al grotere kinderen hebben, worden ze ook erbij betrokken.

Jullie kleintje heeft dan ook eigen kleertjes aan en ik maak ook veel detailfoto’s, zoals voetjes en handjes.

Bij Life-style newborn fotoshoot draait het allemaal om connectie in jullie gezin. De fotoshoot is gewoon bij jullie thuis. Ik maak vaak foto’s bij jullie in de woonkamer, in de babykamer en ook in jullie slaapkamer. Alles is wel afhankelijk van het lichtinval en beschikbare ruimte. Dat kan ik vaak ter plekke goed inschatten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om van te voren dit met elkaar af te stemmen, bij twijfel.

Bij lifestyle baby fotoshoot heb je nog een voordeel. Het hoeft niet zo snel ingepland te worden als bij geposeerd newborn fotoshoot. Dit komt omdat het bij deze fotoshoot niet uitmaakt of baby slaapt of niet. Want jullie houden de baby vast en dat is veilig. Het is zelfs leuker als de baby wakker is en jullie een beetje contact met de baby kunnen maken. Daarom adviseer ik om de life-style newborn fotoshoot ergens tussen 4 en 6 weken in te plannen.

life-style newborn fotoshoot bij jullie thuis
lifestyle newborn fotografie thuis
new born fotoshoot bij jullie thuis
babyfoshoot aan huis
newborn fotoshoot life-style Hoofddorp
foto's van pasgeboren baby bij jullie thuis
life-style newborn fotoshoot Hoofddorp
newborn fotograaf bij jullie aan huis Haarlemmermeer

Spreekt dit jou aan? Leuk!!! Laten we dan snel een afspraak maken.

Zodat je zelf ook super leuke foto’s als herinnering krijgt.

Volg mij op instagram