menuclose

Met dit leuk gezin, heb ik al een keer eerder kinderfotoshoot bij landgoed Duin & Kruidberg gedaan. Het is daarom nog leuker om dit een paar jaar later over te doen.

Landgoed Duin en Kruidberg is een van mijn favoriete plekken om te bezoeken. Prachtig kasteel met een mooie park erom heen. Er zijn genoeg mooie plekken om een kinderfotoshoot te doen. Een van die leuke en mooie plekken is de grote schommel. Deze hangt aan een boom en is breed genoeg voor twee kids. Kinderen zijn dol op schommelen en op deze plek is het alleen maar mooi. Zeker als de zon ook nog schijnt.

Met dit leuk gezin, heb ik al een keer eerder kinderfotoshoot bij landgoed Duin & Kruidberg gedaan. Het is daarom nog leuker om dit een paar jaar later over te doen.

We hadden ontzettend mooie ochtend. De zon scheen en het was (nog) niet zo druk. Als kinderfotograaf heb ik ruime ervaring om goede contact met kinderen te leggen. Door met ze te spelen en spelenderwijs contact te maken, lukt het vaak om ze snel op hun gemak te stellen. Wanneer jullie kinderen op hun gemak zijn, kan ik makkelijk leuke foto’s maken en zo zien kinderen de fotoshoot als een gewoon leuke wandeling.

Tijdens de fotoshoot probeer ik veel spontane momenten te creëren en vast te leggen. Ik zal daarom vaker vragen om even elkaar aan te kijken of te knuffelen, dat geeft vaak leuke boost en kinderen vinden vaak “opdrachtjes” doen heel leuk. Uiteraard is dit ook geheel spelenderwijs en niets moet.

Kinderfotoshoot bij landgoed Duin & Kruidberg
schommelen tijdens kinderfotoshoot
gezinsfotoshoot bij landgoed duin en kruidberg
fotoshoot met kinderen buiten in een park
kinderfotografie op locatie
gezinsfotograaf voor een fotoshoot buiten bij landgoed Duin & Kruidberg
Kinderfotografie
kinderfotoshoot
zussen tijdens kinderfotoshoot buiten

Vind je dit leuk? Wil jij ook zo’n leuke gezinsfotoshoot / kinderfotoshoot?

Tof! Bekijk hier de opties en neem snel contact met mij op.

Volg mij op instagram