menuclose

Wat ontzettend gaaf, dat jij foto’s wil laten maken door een newborn fotograaf. Je bent hier op het juiste adres.

Je bent dus in verwachting of je kindje is net geboren en je wil deze mooie en korte periode van pasgeboren baby graag vast leggen. Waarom zou je dan voor een professionele newborn fotograaf willen kiezen?

Nou er zijn verschillende redenen. Ten eerste heb ik als newborn fotograaf vele jaren ervaring in het poseren en fotograferen van een pasgeboren kindjes. Dit doe ik natuurlijk met veel liefde en geduld. Naast het “weten wat je doet” beschik ik over professionele apparatuur en dat is niet alleen mijn camera, maar ook mijn nabewerkingsprogramma’s. Verder neem ik naar de fotoshoot mijn ministudio mee, bestaande uit een beanbag en achtergrondsysteem. De collectie van achtergronddoeken en andere accessoires is vrij groot, er is dus genoeg keus voor iedereen.

Sommige zullen denken, maar ik kan zelf ook foto’s maken. Dat klopt, natuurlijk kan dit, maar er is een wereld van verschil tussen een telefoon foto en een foto gemaakt met een full-frame camera. Daarbij is poseren van een baby echt niet zo makkelijk uit te voeren. Wellicht heb je mij of een andere fotograaf al dit zien doen en het ziet er makkelijk uit, maar na jaren lang ervaring weet ik wat ik doe en lijkt het makkelijk af te gaan.

Maar ik heb nog een reden om newbornfotoshoot te laten maken door een newborn fotograaf. Wat dacht je van jullie eerste gezinsfoto? Dat is ook heel bijzonder. Niet iedereen wil dan volledig in beeld en dat hoeft ook niet, maar hieronder zien jullie ook een foto waar papa en mama opstaan, zonder dat er er echt opstaan. Zo’n beeld is ook echt heel gaaf om te laten maken.

Dus wil jij foto’s laten maken door een newborn fotograaf? Niet twijfelen, maar doen. Want overdoen is niet mogelijk.

Om jullie een kleine inspiratie te geven, zien jullie hieronder wat foto’s van een geposeerd newbornfotoshoot aan huis.

newborn fotoshoot aan huis
mooie foto's van je pasgeboren kindje
newborn fotografie aan huis
geposeerde newborn fotoshoot
foto's laten maken door een newborn fotograaf
geposeerde newbornfotoshoot
foto's van je pasgeboren baby
op handen gedragen

Voor meer informatie over de newborn fotoshoot kun je hier terecht.

Ik zeg graag tot ziens 😀 !!

Volg mij op instagram