menuclose

Oh…wat houd ik er toch van om met zonsondergang een fotoshoot te gaan doen. Het is niet altijd even makkelijk om een goede dag te vinden. En soms is het weer ook echt niet goed genoeg. Maar als het weer mee zit en ik kan gaan fotograferen, dan is dat een feestje voor mij. Met deze prachtige vrouw ben ik voor een zwangerschapsfotoshoot met zonsondergang in de duinen gaan fotograferen.

Wat was het die avond mooi!!! Het was werkelijk super magisch en het liefst doe ik alle fotoshoots met ondergaande zon. Maar dat is natuurlijk niet haalbaar. Daarom ben ik al blij als ik er een aantal zo kan gaan doen.

Overigens zijn de duinen, in dit geval bij Langevelderslag, zijn een goed plek voor fotoshoots. Want je bent dan ook snel op het strand en zo heb je een heleboel verschillende settings voor een mooie zwangerschapsfotoshoot.

Bij zwangerschapsfotografie draait alles natuurlijk om jou en je prachtige buik. Dit is een bijzonder moment in jouw leven en dat mag je best vast leggen. Je kan bijvoorbeeld alleen een zwangerschapsfotoshoot komen doen of samen met je partner. Of als je een tweede of een derde kindje krijgt gewoon je hele gezin mee nemen. Alles kan en alles mag. Want ik vind het allemaal super leuk.

Zwangerschapsfotografie in de duinen
zwangerschapsfotoshoot in de duinen
zwangerschapsfotoshootmet zonsondergang in de duinen
fotoshoot in de duinen met ondergaande zon
pregnancy photoshoot Nieuw-vennep
baby op komst fotoshoot van de zwangerschap
zwangerschapsfoto's in de duinen met zonsondergang
zwangerschapsfotoshoot op het strand met ondergaande zon

Wat heb ik die dag genoten van deze prachtige zwangerschapsfotoshoot. Dit geeft me gewoon veel energie en daar geniet ik van.

Wil jij ook toffe foto’s laten maken van je mooie buik? Dat kan!

Bekijk hier de opties en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram