menuclose

Wist je dat je zwangerschapsfotoshoot met je hele gezin kan doen? Het is zo leuk om met z’n allen mooie foto’s te maken. En niets is nog leuker wanneer we naar de duinen kunnen. In de duinen heb je geen last van auto’s, fietsers en honden. Vooral kinderen willen nog weleens bang zijn voor honden. Dan is het natuurlijk super fijn als we ergens naar toe kunnen waar geen honden rondlopen.

In de waterleidingduinen is het elke keer leuk om te fotograferen. De natuur veranderd elke maand, daardoor kan ik hier eindeloos fotograferen. Zelfs op dezelfde plekken is het elke keer anders.

Met dit geweldig gezin zijn wij naar de Zilk gereden. De shoot is halverwege juli gemaakt en het leuke is dat de varens zo mooi groen waren. Dat zie je straks in de foto’s terug

Wat ik altijd probeer te doen, is wat beweging in de foto’s te krijgen. Met kinderen is dit vaak geen probleem. Want stilzitten is juist vaak een uitdaging voor ze. Ik laat ze dan gewoon hun gang gaan. Daarbij probeer ik altijd een spelletje met ze te doen. Soms gaat het heel goed en soms willen ze echt niet. Maar meestal lukt het mij wel om op een leuke manier foto’s te maken. Mijn motto is hierbij: niets moet en alles mag 😀

Ik vind het daarom ontzettend leuk wanneer er een zwangerschapsfotoshoot met hele gezin gedaan wordt. Zo hebben jullie super toffe foto’s voor altijd.

zwangerschapsfotoshoot in de duinen
gezinsfotografie in de duinen
gezinsfoto's in de natuur
Zwangerschapsfotografie in de duinen
ontspannen zwangershapsfotoshoot
Zwangerschapsfotografie in de duinen
Zwangerschapsfotoshoot met je hele gezin
zwangerschapsfotografie buiten
Zwangerschapsfotoshoot met je hele gezin in de duinen
pregnancy photoshoot Nieuw-Vennep

Heb je genoten van deze foto’s en wil jij ook zwangerschapsfotoshoot met je hele gezin? Super gaaf!

Check hier de opties en maak snel een reservering.

Volg mij op instagram