menuclose

Het is zomer. Nou ja, zomer, het is niet zo erg warm als vorig jaar, maar het is zomer. Tijdens deze maanden krijg ik altijd enorm veel aanvragen voor gezinsfotoshoots. Dat vind ik echt heel gaaf om te doen. Zoals deze gezinsfotoshoot in het park Elswout te Overveen.

Deze locatie is ook een van mijn favoriete locaties. Het Elswout park is een grote park met vele mooi en leuke plekjes. Ik kom hier graag en regelmatig. Bij Elswout heb je hertjes en dat vinden kinderen altijd leuk en interessant. Dus al met al er is altijd genoeg te zien hier.

Bij gezinsfotografie laat ik kinderen mee denken en hun ideeën probeer ik altijd uit. Dit geeft ze een goed gevoel en voelen ze zich erbij betrokken. Vaak maken we nog een spelletje of papa en mama doen iets leuks met kinderen. Kortom er is volop vermaak.

Natuurlijk houden we rekening met de allerkleinste van het gezin. Baby’s die nog niet zelfstandig kunnen zitten of lopen. Die worden dan vaak lekker door papa of mama in handen gedragen. Ook dat zijn kostbare momenten, van welke je zeker moet genieten.

Voor nu, geniet van deze mooie beelden, gemaakt in Overveen bij Landgoed Elswout.

gezinsfotoshoot in het park Elswout
gezinsfotografie Elswout
babyfotoshoot bij Elswout
kinderfotoshoot in het park Elswout
gezinsfotoshoot op locatie in Overveen
gezinsfotografie
fotoshoot in elswout
prachtig gezin

Woon je in de buurt van Overveen en wil jij ook een gezinsfotoshoot in het park Elswout?

Aarzel niet en boek snel je fotosessie.

Voor meer informatie over de gezinsfotoshoots kunnen jullie hier terecht.

Volg mij op instagram