menuclose

Zoals als jullie weten houd ik enorm van newborn fotografie. Ooit ben ik begonnen met geposeerde newborn fotoshoots te maken. Dat was in begin lastig en soms dacht ik dat ik nooit het zou leren. Maar met hulp van vele workshops en cursussen heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Geposeerd newborn fotoshoot vraagt wel veel ervaring en geduld. Je doet dit niet zomaar. Je hebt te maken met een hoop kleine aspecten die de newborn fotoshoot enorm bepalen.

Bij een geposeerd newborn fotoshoot heb je in eerste instantie te maken met de veiligheid van een baby. Omdat de baby op een beanbag ligt, moet je ervoor zorgen dat het ook zo blijft. Verder zijn bepaalde poses die ook vragen om goede afwerking. Je kan natuurlijk een baby gewoon neer leggen en fotograferen, maar voor een mooie pose, moet je toch wat meer doen dan dat.

De truck is natuurlijk dat de baby slaapt. Wanneer ze slapen, kun je ze makkelijker in een pose leggen. Maar vergeet niet dat je ze ook weer moet draaien en dan wil je niet dat ze wakker worden. Dat vraagt gewoon ontzettend veel geduld van de fotograaf. Maar ik doe dit graag en met veel liefde!

Wat mijn werk extra leuk maakt, is wanneer ik bij een gezin terug mag komen voor een tweede of een derde newborn fotoshoot. Dat vind ik super gaaf!

Hieronder zien jullie foto’s van een geposeerd newborn fotoshoot, in Hoofddorp gemaakt, bij een gezin die ik al eerder heb gefotografeerd. Zo mooi en zo bijzonder.

De foto’s zijn inmiddels opgeleverd en dit is hun reactie erop: “Wat zijn de foto’s leuk geworden! Heel leuk om weer zulke mooie foto’s te hebben. Heb je weer heel mooi gedaan!” Gaaf toch?

geposeerd newborn fotoshoot in hoofddorp
pasgeboren meisje fotograferen
newborn fotografie aan huis in Haarlemmmermeer
pasgeboren baby fotograferen
babyvoetjes
new born fotoshoot nieuw-vennep
met grote broer

Wil jij ook zulke mooie foto’s als herinnering aan de newborn tijd?

Neem dan snel contact met mij op.

Volg mij op instagram