menuclose

Het is natuurlijk super leuk om in het eerste jaar van jullie kindje veel mooie foto’s te maken. Ze veranderen enorm snel en dat wil je natuurlijk vast leggen. Je kan je wel voorstellen dat wanneer je een fotoshoot met een baby tot een jaar gaat doen, dat deze niet echt lang kan duren. Ze hebben natuurlijk nog veel slaap nodig en eten ook vrij vaak. Het is daarom aan te raden om een mini fotoshoot te doen.

Een mini fotoshot met een baby tot een jaar is precies lang genoeg om super mooie foto’s, nog voordat jullie kleintje te moe is. Ze moeten immers wel even op hun buik liggen of zelfstandig zitten. Daarbij maken we natuurlijk ook nog leuke foto’s van jullie als gezin. Een foto met mama alleen een een foto met papa alleen. Zo hebben jullie prachtige selectie van verschillende opstellingen en kunnen jullie achteraf zelf de leukste foto’s uitzoeken.

Ik vond het altijd leuk om foto’s te maken van stralende ouders met hun schattige kindjes. Het is zo mooi om te zien hoeveel liefde en geborgenheid er is. Dat leg ik graag voor jullie vast.

Wanneer kun je het beste een babyfotoshoot inplannen? Ten eerste is het leuk als jullie baby al goed stevig op zijn / haar buik kan liggen. Dit vraagt wat inspanning en concentratie van jullie kindje. Ten tweede is als jullie baby al zelfstandig goed kan zitten, dat is ook een fijn moment om vast te leggen. Zit jullie baby nog niet stevig genoeg? Dan kan ik ook een kistje mee nemen of een van jullie houd achter jullie hand. Deze kan ik achteraf in Photoshop weg halen.

Hieronder foto’s van een schattige baby met zijn super trotste mama.

mini fotoshoot met een baby tot een jaar
babyfotoshoot buiten op een locatie
baby en mama fotoshoot
babyfotografie
baby beentjes
baby fotoshoot buiten
mini-fotoshoot met een baby

Mocht je ook een mini fotoshoot met een baby tot een jaar willen gaan doen,

aarzel niet en neem snel contact met mij op.

Volg mij op instagram