menuclose

Heb je kleine kinderen en wil je graag een fotoshoot met ze gaan doen? Dan is een mini-kinderfotoshoot op een buitenlocatie een goede oplossing. Het is niet nodig om heel lang rond te lopen en vele plekken te bezoeken. Zeker als er een kleintje bij is die nog niet kan lopen of snel moe is.

Bij een mini-kinderfotoshoot gaan we op een leuke plek een klein rondje maken. Ik probeer dan allerlei verschillende foto’s te maken. Het is dan ook zeker super leuk als jullie als gezin ook gefotografeerd worden.

We houden natuurlijk altijd rekening met de kinderen, die mogen tijdens zo’n fotoshoot mee denken en ik speel graag met ze een spelletje. Je zal dan zien, dat ze het super leuk vinden en het ook niet gek vinden als ik met een camera voor hun snoetje sta.

Wil jij echter een grote variatie aan foto’s, dan is een minishoot niet voldoende. Dan raad ik aan om een volledige fotoshoot te boeken.

Met dit prachtig gezin hebben we een mini-kinderfotoshoot op een buitenlocatie in Hoofddorp ingepland. De oudste zoon had er super veel zin in en had zijn ballen mee genomen. Dat was echt leuk. We hebben vele verschillende foto’s gemaakt en tegen tijd dat de jongste moe begon te worden, waren we al klaar. Precies op tijd was dat!!

Vind je het zelf ook super leuk om een kleine fotoshoot buiten te doen? Ik maak graag een mini-fotoshoot voor jullie.

mini-kinderfotoshoot op een buitenlocatie in Hoofddorp
kinderfotoshoot in hoofddorp
kinderfotograaf in Haarlemmermeer
leuke kinderfotoshoot op een buitenlocatie
gezinsfotoshoot buiten
gezinsfotografie in Hoofddorp / Haarlemmermeer
papa en zoons fotoshoot
gezinsfotograaf haarlemmermeer

Zo’n mini-fotoshoot duurt maximaal 30 minuten en kan op een korte termijn worden ingepland.

Dit kan zowel als kinderfotoshoot, gezinsfotoshoot of zwangerschapsfotoshoot.

Heb je interesse? Bekijk hier de mogelijkheden en neem dan contact met mij op.

Volg mij op instagram