menuclose

Weet je waarom een gezinsfotoshoot in de duinen zo leuk is om te doen? Ik heb daar meerdere redenen voor. Een gezin met kleinere kinderen heeft altijd heel veel dynamiek. Wanneer je dan naar plek gaat waar je vrij kan bewegen is dit heel fijn. De ouders hoeven zich dan geen zorgen meer te maken dat er een auto of een fietsers langs komt of in dit geval zelfs honden. Want in de waterleidingduinen zijn honden niet toegestaan. Je kunt daar wel hertjes en konijntje tegenkomen en dat vinden kinderen ook ontzettend leuk.

Wat ook een vrij gevoel geeft is het feit dat we een wandeling gaan maken. Als gezinsfotograaf wil ik graag de liefde, plezier en de geborgenheid tussen jullie allemaal vast leggen. Dit kan alleen door jullie vrij te laten bewegen en dan gebeurt een spontaan moment vanzelf. Kinderen vinden het ontzettend leuk om spelletjes te doen en gewoon zichzelf te zijn. Voor mij de taak om juist deze momenten te zien en vast te leggen.

Dus als je twijfelt over een locatie voor een gezinsfotoshoot, dan zijn de duinen echt een perfecte locatie ervoor. Neem gerust een balletje mee of een vlieger. Kinderen vinden altijd bellenblaas ook super leuk.

Zo’n gezinsfotoshoot in de duinen is voor jullie een wandel uurtje met jullie gezin en geen verplichte “say cheese” momentje. Jullie zullen voornamelijk gewoon veel plezier met jullie kinderen beleven en hun laten bepalen wat er komt. Natuurlijk help ik met mooie plekken uitzoeken en met wie waar kan zitten voor een mooi balans in de foto. Maar het moment zelf moet gewoon gebeuren en dat is de truc voor een spontane foto.

gezinsfotoshoot in de duinen
gezinsfotoshoot met spontane foto's
fotoshoot met je gezin in de duinen
mama en dochters fotoshoot
papa en dochters fotoshoot
kinderfotoshoot in de duinen
plezier tijdens een fotoshoot op locatie
spontane fotoshoot met kinderen
gezinsfotoshoot in de waterleidingduinen

Vind jij dit ook zo gaaf? En wil jij ook zulke geweldige foto’s aan jouw muur ophangen?

Bekijk hier de opties en neem snel contact met mij op.

Volg mij op instagram