menuclose

Voor een geposeerd newborn fotoshoot aan huis pak ik vaak een hele boel spullen in. Je zou denken, je neemt je camera mee en klaar. Maar nee, ik neem wel 6 tassen mee. Om voor mij een ideale werkplek te creëren bij jullie thuis heb ik een grote plek bij een raam nodig. Gelukkig kan ik bijna altijd makkelijk een goed plek creëren. Soms is het wat lastiger, maar ook dan verzin ik wel wat zodat het werkbaar wordt.

Bij dit gezin kon ik niet in de woonkamer aan het werk gaan en hebben we de kamer van de oudste kind gebruikt. Het was niet ideaal en best krap, met zo’n grote beanbag en een achtergrond systeem. Maar het is gelukt.

Geposeerd newbornfotografie is een vak apart. Er zijn een heleboel aspecten die erbij komen kijken. Je bent constant bezig met de veiligheid en comfort van de baby. Daarbij de afwerking van een pose en de belichting. Het duurt daarom vaak drie uur om een volledige newborn fotoshoot te maken. Daarbij kan het zomaar zijn dat jullie kindje tussentijds ook nog gevoed wordt.

Deze knappe jonge man was mijn model vorige maand. Hij was heerlijk aan het slapen en dat was super fijn. Want zolang een baby goed slaapt, kan ik lekker door werken. Zijn grote zus kwam in de middag en ging samen met haar broertje op de foto. Dat was erg leuk om te doen.

geposeerd newborn fotoshoot
geposeerd newbornfotoshoot
detailfoto van gezichtje baby
voetjes pasgeboren baby
pasgeboren baby fotografie aan huis
geposeerd newborn fotoshoot aan huis in sassenheim
newbornfotografie aan huis
babyfotoshoot aan huis
broer en zus foto tijdens newbornshoot
pasgeboren baby fotoshoot

Wil jij een geposeerd newborn fotoshoot aan huis?

Super leuk! Bekijk hier de opties en neem contact met mij op!

Volg mij op instagram