menuclose

Wanneer je gaat trouwen is het super leuk om een fotoshoot voor je bruiloft te laten maken. Op deze manier kunnen we elkaar beter leren kennen en je krijgt wat tips van mij over hoe je het beste kan gaan staan.

Maar voor echte spontane foto’s is het natuurlijk niet de bedoeling dat ik ga vertellen wat jullie moeten gaan doen. Want dan is de spontaniteit er vanaf. Wat je wel kan doen is gewoon samen zijn en van elkaar genieten.

Eerlijk gezegd raad ik iedereen aan om een fotoshoot voor je bruiloft te laten maken. Vaak hoor ik achteraf dat de stellen dit als erg prettig ervaren.

Bij deze love-shoot (pre-wedding fotoshoot) draait alles om liefde tussen jullie. Enige wat jullie hoeven te doen is jezelf te zijn. Het kan natuurlijk zijn dat jullie wat gespannen zijn. Om de spanning weg te nemen begin ik vaak op afstand te fotograferen. Voor mij is het ook even wennen en kijken hoe ik het beste kan fotograferen. Daarbij als jullie niet ontspannen zijn, dan zie je dat terug in de foto’s en dat willen wij niet.

Met dit super leuk stel hebben we een fotoshoot voor hun bruiloft ingepland. Om een mooie sfeer in de foto’s te creëren wilden wij met zonsondergang gaan fotograferen. Het is natuurlijk vaak nog wel even afwachten hoe de zonsondergang eruit gaat zien, maar gelukkig hebben we ontzettend veel mazzel gehad.

We hebben elkaar op de afgesproken locatie in Heemstede getroffen. Het was prima weer en de zon kleurde al goud. We hebben een rondje gemaakt en aardig wat foto’s geschoten. Daarbij hebben we super veel gelachen en het resultaat is geweldig.

Over een aantal dagen gaan ze trouwen en ik mag hun bruiloft vastleggen! Ik heb er nu al zin in.

prewedding fotoshoot heemstede
echte momenten vast leggen tijdens een fotoshoot
fotoshoot voor je bruiloft
love-fotoshoot op een locatie met ondergaande zon
prewedding photoshoot hoofddorp
loveshoot voor je bruiloft
fotoshoot met zonsondergang
fotoshoot in heemstede met zonsondergang

Wil jij ook zo’n fotoshoot voor je bruiloft?

Super leuk! Bekijk hier de opties en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram