menuclose

Het was altijd al mijn droom om een fotoshoot bij Landgoed Olmenhorst tussen de bloesem te maken. Afgelopen jaren was het of te druk of het weer zat niet mee en lukte het daarom mij niet om dit te doen. Gelukkig is het dit jaar anders.

Op Landgoed Olmenhorst kun je in de herfst de lekkerste apples en peren zelf komen plukken. Dat kun je met je hele gezin komen doen. Daarbij kun je daar ook een boom adopteren. Waneer je dat doet, mag je elk jaar deze boom zelf plukken. Dat is echt super leuk om te doen. Maar voordat je de appels kan plukken, moeten de bomen in de lente in bloei staan. Dat is heel mooi om te zien en nog mooier om foto’s te maken. Ik vind dit echt een van de mooiste momenten van het jaar.

Dit prachtig koppel verwacht binnenkort hun eerste kindje. Ze wilden heel graag een zwangerschapsfotoshoot op Landgoed Olmenhorst laten maken. We hebben mazel met het weer gehad en konden zo tussen de bloeiende peren foto’s maken. De appelbomen waren nog niet helemaal in bloei, maar dat zal nu wel zijn.

We moesten wel vroeg in de ochtend afspreken, want het wordt al snel licht eind april. Hoe later op de dag, hoe harder het licht wordt. Zachte licht geeft een ander effect in de foto’s. Vaak als de zon te fel is, zoek ik juist schaduw op.

Een zwangerschapsfotoshoot is ook altijd leuk om samen met je partner te doen.

fotoshoot bij landgoed Olmenhorst tussen de bloesem
zwangerschapsfotoshoot bij landgoed olmenhorst
fotoshoot in de bloesem bij pluktuin
zwangerschapsfotoshoot buiten
fotoshoot bij Olmenhorst met zwangerschap
fotoshoot tussen de bloesem
zwangerschapsfotoshoot op een boerderij

Wil jij zo’n super toffe fotoshoot op Landgoed Olmenhorst tussen de bloesem?

Leuk! Neem zo snel mogelijk contact met mij op, want bloesem is zo voorbij.

Volg mij op instagram