menuclose

Wanneer je niet een hele uur wil gaan fotograferen, dan kun je kiezen voor een mini-fotoshoot met je gezin bij zonsondergang. Met dit prachtig gezin hebben we een plekje in Zandvoort gevonden, waar we super gave foto’s met zonsondergang hebben gemaakt.

Zoals de meeste van jullie al weten, vind ik de relatie tussen ouders en kinderen super belangrijk om vast te leggen. Ik zal daarom niet zo snel vragen om in de camera te kijken. Het is veel leuker om interactie met je kind te hebben en dat vast te leggen. Voor mij staat de liefde tussen ouders en kind voorop. Deze beelden zijn zo belangrijk en zo kostbaar.

Maar wees niet bang, ik maak ook beelden waarbij jullie gewoon in de camera kijken. Ook dit soort beelden worden vaak op prijs gesteld.

De tijdstip van de dag is erg bepalend voor de sfeer in je foto’s. Met zonsondergang fotograferen is echt heel mooi. Je krijgt een hele warme kleur en de zon is niet fel meer, waardoor je niet meer met ogen hoeft te knijpen. Als het in Nederland kan, want laten we heel eerlijk zijn het is vaker koud dan warm, dan is het super gaaf om foto’s te maken met zonsondergang.

Tijdens deze kleine gezinsfotoshoot hebben we veel lol gehad. Kinderen waren super meewerkend en genoten duidelijk van alles wat er gebeurde. We hebben op verschillende plekken een hele boel prachtige beelden kunnen maken. Hieronder zien jullie een kleine selectie ervan.

Vind jij het ook leuk om een mini-fotoshoot met je gezin bij zonsondergang te doen? Aarzel dan niet en neem contact met mij op om een reservering te maken.

een mini-fotoshoot met je gezin bij zonsondergang
gezinsfotoshoot in de duinen
lieveheersbeestje
mama en dochter foto
gezinsfotoshoot op locatie naar keuze
mama-dochter momentje
vader-zoon moment
dansen in de duinen
mini-shoot als moederdag cadeau
broer-zus foto
gezinsfotografie bij zonsondergang in Zandvoort
mini-fotoshoot met je gezin in de duinen van zandvoort

Volg mij op instagram