menuclose

Zwangerschapsfotoshoot op het strand met zonsondergang, wie wil dit nou niet?

Vlak voordat de zon onder gaat, staat de zon laag en wordt het licht warm en mooi. Dat is vaak een uurtje voor zonsondergang en dat heet het “Golden hour” oftewel het gouden uurtje. Ze zon schijnt letterlijk gouden zonnestralen en dat zie in de foto’s terug.

Het is natuurlijk wel erg lastig om een dag uit te zoeken wanneer het zo mooi en prachtig is. We wonen immers in een koud kikkerlandje. Maar het is mogelijk. Gewoon op tijd plannen en soms ook de afspraak verzetten. Maar in dit geval hadden we enorm veel mazzel. Dit was de warmste dag eind maart. Inderdaad maart!!

Voor deze zwangerschapsfotoshoot zijn we naar Katwijk gereden. We waren ruim op tijd en konden daardoor makkelijk nog eerst een plekje in de duinen zoeken. We hebben een stukje gelopen en al vrij snel waren we in een vrij stukje duin belandt. Alles wordt door de laag staande zon met goud gekeurd. Je ziet zelfs de opgedroogde sprieten van het gras in goud kleuren en de warmte van de zon geeft je een ontspannen gevoel. Ik houd van dit soort momenten en ik geniet enorm van wat ik dan kan vast leggen.

Om de zwangerschapsfotoshoot op het strand met zonsondergang nog af te maken, zijn we door de duinen naar het strand gelopen. Ook daar deed de zon zijn werk, enige wat ik hoefde te doen is door fotograferen.

Ik voel me vaak zo bevoorrecht om deze bijzondere momenten voor jullie te mogen maken. Of het om zwangerschap, gezin, pasgeboren baby, bruiloft of gewoon een fotoshoot gaat. Alles is bijzonder en kostbaar.

Ons leven vliegt zo snel voorbij en het enige wat er overblijft zijn de herinneringen en de foto’s ervan.

zwangerschapsfotoshoot in de duinen
zwangerschapsfotografie in de duinen van katwijk
Zwangerschapsfotoshoot op het strand met zonsondergang
foto's maken met zonsondergang
prachtige zwangerschapsfoto's in de duinen
Zwangerschapsfotoshoot op het strand met zonsondergang
Zwangerschapsfotografie op het strand van Katwijk

Wil jij ook een zwangerschapsfotoshoot op het strand met zonsondergang laten maken?

Neem dan contact met mij voor meer informatie.

Volg mij op instagram