menuclose

Je bent natuurlijk al aan het rondkijken voor babyfotografie in Nieuw-Vennep of Hoofddorp en je bent op het juiste adres. Newborn fotografie is mijn passie. Ik kom daarom graag bij jullie thuis om prachtige newborn foto’s te maken van jullie pasgeboren kindje. Babyfotografie is iets wat ik heel graag doe en dat doe ik met veel liefde en geduld. Als newbornfotograaf fotografeer ik in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom, Aalsmeer en omstreken.

Wanneer ik jullie pasgeboren kindje mag komen fotograferen, zullen we van te voren alle mogelijkheden bespreken. Zo weet ik welke foto’s jullie tijdens de newborn fotoshoot voor jullie kan gaan maken.

Bij dit schattig pasgeboren jongetje, ging de newborn fotoshoot heel voorspoedig. Sommige baby’s worden snel wakker of vallen juist moeilijk in slaap. Maar dit ventje sliep als een roosje. Dat gaf me ontzettend veel vrijheid in poseren.

Het is natuurlijk onmogelijk om een baby te dwingen om te slapen. Daarom ga ik uiterst rustig te werk. We wachten rustig af tot dat jullie kleintje slaapt en beginnen dan met de newborn fotoshoot. Babyfotografie is iets wat heel nauwkeurig en met vele veiligheidsaspecten uitgevoerd moet worden.

Een mooie newborn fotoshoot van jullie baby, gewoon bij jullie thuis, met als resultaat zoals dit!

babyfotografie in nieuw-vennep en hoofddorp
pasgeboren baby fotoshoot hoofddorp
pasgeboren baby fotoshoot nieuw-vennep
babyvoetjes
babyfotografie aan huis
new born fotoshoot in nieuw-vennep en hoofddorp

Wil jij ook een newborn fotoshoot voor jullie kindje?

Check dan hier voor babyfotografie in Nieuw-Vennep en Hoofddorp of de omgeving van Haarlemmermeer.

Volg mij op instagram