menuclose

Newborn baby shoot van Oscar aan huis in Haarlem. Het is zo leuk om te zien, dat elke baby echt anders is. Sommige mensen zeggen: “ze lijken allemaal op elkaar”, maar dat is echt niet zo. Elke baby heeft zijn eigen trekjes en eigen karakter. En soms kom ik een baby tegen die niet graag op zijn buik ligt. Een andere keer wordt een baby wakker zodra ik de wikkeldoek eraf haal. En dan heb je baby’s die alles prima vinden en overal door heen slapen. Dit allemaal maakt mijn werk een mooie uitdaging. Want ik wil graag alle mooie poses voor elk gezin maken. Soms is dit dus niet mogelijk. Gelukkig heb ik heel veel ervaring en kan tijdens de shoot makkelijk inspringen op de behoeftes van de baby en alsnog hele toffe beelden maken van jullie pasgeboren kindje.

Wanneer je een newborn baby shoot aan huis wil boeken, ga ik je een aantal vragen stellen. Zodat je van te voren al goed kan nadenken over wat voor soort foto’s je precies wil. Dan is het natuurlijk nog even afwachten of jullie kindje daaraan mee werkt. Daar bedoel ik mee, dat ik uiterst voorzichtig te werk ga om de gewenste beelden proberen te maken. Ik zal dan natuurlijk ook aangeven wat wel en niet haalbaar is.

De newborn baby shoot van Oscar was aan hun huis in Haarlem. De ouders hebben op het laatste moment voor een donker blauwe achtergrond gekozen. Dit is inmiddels een van mijn favoriete kleuren voor een jongetje geworden. Het geeft zo’n mooie dimensie aan het beeld. Persoonlijk houd ik hier van 😀

newborn baby shoot aan huis
detailfoto's van handje en voetjes
closeup portret van pasgeboren baby
natuurlijke stijl newborn fotoshoot
geposeerd newborn foto
babyfoto

Dit is maar een kleine selectie van de foto’s van de newborn baby shoot van Oscar. De ouders hebben inmiddels al hen favoriete beelden uitgezocht en vonden ze prachtig.

Wil jij ook zulke mooie beelden van je pasgeboren zoon of dochter?

Aarzel niet neem snel contact met mij op.

Volg mij op instagram