menuclose

Een geposeerde newborn fotoshoot kan makkelijk aan huis worden uit gevoerd. Dit komt doordat ik een grote beanbag mee neem en een achtergrond systeem. Enige wat ik nodig heb is een redelijke plek bij het raam. Het is handig als ik makkelijk om de beanbag rond kan lopen. Jullie hoeven verder niets te doen. Ik neem ik alles wat ik nodig heb, met me mee.

Jullie kunnen van te voren jullie kleur voorkeur aangeven, zodat ik de juiste kleuren combinaties in kan pakken.

Maar wat is een geposeerde newborn fotoshoot? En kan dit aan huis?

Wat een fotograaf met een geposeerde newborn fotoshoot bedoelt, is dat jullie kleintje op een beanbag in allerlei poses gelegd wordt. Daarbij worden mooie wraps, wikkeldoeken en mutsjes gebruikt. Bij meisjes kunnen ook leuke haarbandjes met mooie bloemetjes gebruikt worden. Al die accessoires hoeven natuurlijk niet gebruikt te worden. Iedereen heeft zijn eigen smaak en soms is puur, zonder extra accessoires ook gewoon heel mooi.

Ook het maken van gezinsfoto’s behoort tot het geposeerde newborn fotoshoot. Je kan zowel voor een “tegen licht” foto kiezen als met zwarte achtergrond. Beide zijn mooi, maar hebben allebei een andere sfeer. Dit is kwestie van smaak.

Wanneer jullie ook nog foto’s met een ouder kindje willen is dit ook geen probleem. Geef dit van te voren aan en dan weet ik wat van mij verwacht wordt.

Dit pasgeboren meisje is een paar maanden geleden aan huis gefotografeerd. De ouders hebben voor een lichtere (zachtere) achtergrond doek gekozen met roze accessoires. Aan het einde van de geposeerde newborn fotoshoot hebben we nog wat familie foto’s gemaakt.

geposeerde newborn fotoshoot aan huis
newborn fotografie
newborn details
geposeerde newborn fotoshoot aan huis in amstelveen
geposeerde new born shoot
met zusje op de foto
gezinsfotoshoot tijdens newborn fotoshoot
gezinsportret tijdens newborn fotoshoot

Volg mij op instagram