menuclose

Ja, je leest het goed. Je kan natuurlijk in verwachting zijn van een kindje, maar je kan ook in verwachting zijn van twee kindjes.

Zwangerschap en geboorte van een kindje, is het aller bijzonderste wat er is. Wanneer je dan te horen krijgt dat je niet een, maar twee kindjes in je buik hebt, lijkt mij een hele bijzondere ervaring. Ik heb dit zelf niet mee gemaakt, maar het is wel super gaaf wanneer ik stellen mag fotograferen die een tweeling verwachten.

Dit fantastisch stel heb ik al meerdere keren mogen fotograferen. Zo bijzonder mooi om dan weer foto’s te mogen maken. Dit keer was het dus een zwangerschapsfotoshoot in combinatie als gezinsfotoshoot. De prachtige mama is hier in verwachting van een tweeling. Hoe leuk is dat?

De combinatie gezin en zwangerschapsfotoshoot is heel leuk om te doen. Dit omdat kinderen vaak ook met leuke ideeën komen. En vaak is het ook gewoon quality time met papa en mama. Ik ben dan vaak op afstand en laat veel momenten lekker gebeuren. Spontaniteit kun je niet maken, dat gebeurt vanzelf.

De waterleidingduinen is een prachtige locatie. Het maakt niet uit bij welke ingang we naar binnen gaan. Overal zijn er voldoende mooie plekken om te gekke foto’s te maken.

gezinsfotoshoot in de duinen
gezinsfotoshoot waterleidingduinen
in verwachting van een kindje
gezinsfotoshoot in de natuur
zwanger van een tweeling
in verwachting van een kindje
zwangerschapsfotoshoot in de duinen
kinderfotografie met favoriete knuffel

Dit was een kleine selectie van de foto’s die ik met jullie heb gedeeld. Dit gezin heeft er veel meer gekregen en vonden ze prachtig.

Verwacht jij binnen kort ook een kleintje en wil je ook graag toffe foto’s als herinnering aan deze bijzondere periode?

Aarzel niet en boek snel je zwangerschapsfotoshoot.

Volg mij op instagram