menuclose

Sinds dit jaar heb ik een mini fotoshoot op locatie naar keuze in mijn pakketten opgenomen. Dit jaar zijn we allemaal getroffen door de lockdown en behoorlijk restricties. Ik merkte dat ik wel graag weer wilde fotograferen, maar het niet zo liep zoals ik dat wilde of verwachte.

Na een aantal mini voordeur portretten en wat reacties van de klanten, heb ik een mini shoot als optie beschikbaar gemaakt.

Dit mini fotoshoot is een kleine fotoshoot. Dit is dus geen uur fotografie maar slechts 30 minuten fotografie. Dit is bijvoorbeeld ook erg handig met hele kleine kindjes, tot twee jaar. Zo zijn ze al na 20 minuten best oververmoeid en dan heeft een uur fotografie niet zoveel zin. Maar met een half uurtje is het uitstekend te doen. Zo’n mini fotoshoot kan op een locatie naar keuze. Zowel buiten als bijvoorbeeld bij jullie binnen / tuin.

Mocht je niet weten waar we heen kunnen gaan, dan weet ik een aantal mooie plekken in de omgeving van Haarlemmermeer, waar je prachtige foto’s kan maken.

Het is wel zo, dat ik een maximale reistijd van 20 minuten voor zo’n fotoshoot hanteer vanaf postcode 2152. Uiteraard kunnen jullie ook richting mij komen.

Heb je interesse in zo’n mini fotoshoot op locatie naar keuze?

Neem dan snel contact met mij op om een reservering te maken.

mini gezinsfotoshoot
kleine fotoshoot
mini fotoshoot op locatie naar keuze
sitter sessie buiten
fotoshoot op locatie naar keuze

Volg mij op instagram