menuclose
gezinsfotoshoot in het bos

Begin juli heb ik een prachtig gezinsfotoshoot in Velsen gefotografeerd. Met veel plezier heb ik deze reportage gemaakt. Niet alleen de locatie was ongelofelijk prachtig, maar er is ook zoveel liefde in dit gezin. Ik word hier heel blij van!

Ik zal jullie een klein beetje uitleggen waarom ik de gezinsfotoshoot altijd op locatie doe. Dit komt omdat ik van de spontane momenten houd. In een studio is dat lastig te creëren en daarbij vind ik ook dat kinderen zich vrij moeten kunnen bewegen. Dit geeft niet alleen een fijn gevoel, maar geeft ook een ontspannen gevoel tijdens de fotoshoot.

Natuurlijk kijk ik rond en geef ik wat tips. Vooral waar jullie bijvoorbeeld moeten gaan lopen of zitten. Maar ook (als jullie het echt niet weten) wat je het beste kan doen om die leuke en mooie foto’s te kunnen maken.

Gezinsfotografie is daarom een van mijn favoriete bezigheden. Ik maak graag bijzondere en mooie beelden voor jullie! Met jullie kindje doen we alles spelenderwijs. Zo hebben ze niet door dat we aan het fotograferen zijn.

Bekijk hieronder de foto’s van de gezinsfotoshoot in Velsen. Zoals jullie zien, het is veel genieten van elkaar en niet zo zeer poseren.

Het is ook vaak leuk om iets mee te nemen naar de fotoshoot, zoals bijvoorbeeld bellenblaas. Vooral kleine kinderen vinden dit altijd ontzettend leuk en beleven hier vaak veel plezier aan. Daarbij is het een leuke afleiding van wat er allemaal precies gebeurd.

gezinsfotoshoot in Velsen
Gezin fotoshoot in Velsen
gezinsfotografie op locatie
spontane fotografie kinderen
kinderfotograaf
kinderfotograaf
gezinsfotoshoot in Velsen
gezinsfotografie op locatie

Hebben jullie interesse? Bekijk dan hier mijn tarieven en neem contact met mij voor een super gave gezinsfotoshoot op locatie naar keuze.

Volg mij op instagram