menuclose

Pasgeboren baby’s zijn zo klein en zo schattig. Het is daarom zo leuk om een fotoshoot van je pasgeboren kindje te laten maken. Want na een aantal maanden zijn ze al enorm veranderd. En wat dacht je na een jaar? Of vijf jaar? De tijd vliegt, maar de foto’s van een newborn fotoshoot zullen altijd bij je blijven en je herinneren aan hoe klein ze ook waren en hoe ze in je handen pasten.

Wanneer ik een fotoshoot van een pasgeboren meisje mag verzorgen, neem ik altijd een hoop leuke haarbandjes mee. Meisjes blijven meisjes en bloemetjes en roze kleuren, zijn toch een extra leuke toevoeging.

Wisten jullie ook dat ik altijd heel voorzichtig te werk ga? Dat ik altijd heel goed naar jullie baby kijk en luister? Veiligheid staat voorop en alles daarom heen ook.

Om een newbornfotoshoot zo soepel mogelijk te laten verlopen worden er een aantal dingen van te voren geregeld. Zo is bijvoorbeeld het voorverwarmen van de woonkamer een must. Ook het voeden van de baby ook erg handig. Een baby wat goed gevoed is, zal sneller slapen en dat is precies wat we tijdens zo’n fotoshoot willen.

Daarbij zet ik vaak “ruis” geluid op. Deze geeft jullie kindje het gevoel om weer in de baarmoeder te zitten, dat maakt ze sneller rustig. Voor de rest is veel wiegen en poseren. Daarom duurt een newborn fotoshoot soms wel 3 uur. In de meeste gevallen gaat het heel snel en kan ik een hoop poses achterelkaar doen.

Ook als er een foto met de grote broer gemaakt moet worden, ga ik altijd spelenderwijs te werk. Kleine kinderen zijn niet altijd mee gaand, maar vaak lukt het toch wel om een paar foto’s te maken.

Hier zijn enkele beelden van een fotoshoot aan huis van een pasgeboren meisje en haar leuke broer.

fotoshoot van je pasgeboren meisje
newborn fotoshoot Hillegom
die wimpers
baby voetje
te schattig pasgeboren meisje
new born shoot aan huis
foto met grote broer en pasgeboren zusje

Volg mij op instagram