menuclose

Een paar maanden geleden heb ik een schattig pasgeboren meisje gefotografeerd in Nieuw-Vennep. Als newborn fotograaf heb ik een heleboel weken stil gelegen wegens de lockdown in Nederland. Dat was natuurlijk super zuur. Ik houd van newborn fotografie en ik doe dit altijd met veel geduld en liefde. Het is daarom zo fijn dat ik weer aan het werk mag. Uiteraard heb ik ook te maken met extra voorzorgsmaatregelen en dat is prima. Maar oh, wat ben ik blij om weer aan het werk te mogen. Al die kleine baby’s met hun schattige gezichtjes en voetjes. Lieve ouders die vol bewondering tijdens de shoot mee kijken en genieten. Het is dan ook extra leuk om te zien wat voor emoties de foto’s met zich mee brengen. Ik ben zo blij dat ik dit werk mag doen.

Dit schattig pasgeboren meisje heb ik nog voordat alles begon gefotografeerd. Daar ben ik erg blij om, want dit missen is ook niet leuk.

Ik kom graag bij jullie thuis om deze prachtige beelden te maken. We overleggen van te voren welke sfeer jullie in de foto’s terug willen zien. Lichte achtergrond of juist een donkere. Met een donkere achtergrond krijg de baby alle aandacht in het beeld. Ik heb een grote collectie met newborn spullen en ik neem graag wat leuke dingen mee. Voor meisjes leuke haarbandjes en zachte kleuren en voor jongetjes is alles net wat stoerder. Maar uiteindelijk zijn alle beelden met zachtheid en tederheid gemaakt.

Ook als jullie aan het einde van de shoot nog mooie beelden van jullie gezin willen, is dat geen probleem.

newborn meisje gefotografeerd
schattig pasgeboren meisje gefotografeerd
newborn fotoshoot aan huis
Prachtige detail foto’s
newborn fotografie Nieuw-Vennep

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in newborn fotoshoot aan huis?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op voor meer informatie.

Newborn fotoshoot in Nieuw-Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Heemstede, Aalsmeer, Lisse, Sassenheim, Haarlem en omstreken

Volg mij op instagram