menuclose

Loveshoot buiten op locatie Elswout

Oh weer zo’n prachtig koppel voor mijn lens! Een toffe loveshoot, buiten op locatie, mijn favoriete locatie: Elswout. Het is echt super gaaf om alle liefdevolle momenten te mogen vast leggen. Wanneer ik dit soort beelden maak en bewerk, word ik echt ontzettend blij! Er is niets mooier dan liefde voor elkaar. Liefde voor je partner, voor je kind of jouw ouder. Liefde is alles wat we nodig hebben en liefde is wat ons gelukkig maakt. Daarom leg ik graag dit soort momenten voor jullie vast. Hoe bijzonder is het om over 10 of 20 jaar terug te kijken en nogmaals van dit moment te genieten.

Loveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie ElswoutLoveshoot buiten op locatie Elswout

Willen jullie ook professionele foto’s van jullie tweeen laten maken?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en neem contact met mij op

 

Volg mij op instagram