menuclose

Loveshoot in Elswout

Loveshoot in Elswout, een prachtige locatie met vele leuke plakken. Maar wat is een loveshoot eigenlijk? Een loveshoot is fotoshoot voor twee verliefde personen. Het is niet aan leeftijd gebonden en ook niet aan een gelegenheid. Tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast. Vaak met een veel intimiteit en plezier. Uiteraard is elk stel anders en is jullie liefde uniek. Hoe mooi is het dan als jullie prachtige beelden van jullie liefde voor elkaar hebben.

Vaak wordt een loveshoot voorafgaand aan een bruiloft geschoten. Dit is een mooie manier om voor het bruidspaar hun fotograaf beter te leren kennen. Daarbij wordt het een soort gewenning om voor een camera te staat. Dit neemt op de dag zelf wat spanning weg en zullen jullie veel gemakkelijker de reportage op de dag zelf doen.

Vaak gaan ik met mijn bruidsparen naar leuke locaties, zoals Elswout in Overveen. Omdat het park zo gevarieerd is en vele mooie plekken kent, kan ik daar eindeloos mooie creaties maken.

Loveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in ElswoutLoveshoot in Elswout

Loveshoot

Hebben jullie ook interesse in een loveshoot?

Bekijk hier de opties en neem dan contact met mij op.

Volg mij op instagram