menuclose

Pasgeboren baby fotoshoot aan huis in Hoofddorp

Pasgeboren baby fotoshoot heet ook wel newborn fotoshoot. Bij newborn fotografie komen vele aspecten aan bod. Zo is bijvoorbeeld de veiligheid het allerbelangrijkste. Elke baby is anders en reageert ook anders op mijn manier van werken. Daarom laat ik graag jullie baby het ritme van de fotoshoot bepalen en observeer ik goed tijdens de baby fotoshoot.

Bij een pasgeboren baby fotoshoot kom ik graag bij jullie aan huis. Op deze manier zijn jullie en jullie baby in eigen omgeving.

In mijn assortiment van newborn spullen heb ik verschillende kleuren ter beschikking. Uiteraard kan ik niet alles mee nemen naar jullie huis, daarom zullen we van te voren gaan bespreken wat jullie graag willen. Wanneer jullie van zachte en lichte foto’s houden, zal ik lichte kleuren mee nemen zoals: naturel tinten. Waneer jullie van meer contrastrijke beelden houden zal ik donkere achtergronden mee nemen. Het is daarom erg belangrijk om van te voren na te denken, wat voor soort beeld wil ik? En ook wat ga ik er mee doen? Ga ik iets aan de muur ophangen of wil ik wellicht een prachtige album als eindresultaat? Alles is mogelijk.

pasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorppasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorppasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorppasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorppasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorppasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorppasgeboren baby fotoshoot aan huis Hoofddorp

Hebben jullie interesse in newborn fotoshoot? Of hebben jullie andere vragen?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

 

Volg mij op instagram