menuclose

Baby fotoshoot in studio

baby fotoshoot in studio

Wisten jullie, dat jullie baby in het eerste jaar het meest veranderd? Daarom is het super gaaf om een baby fotoshoot in studio te laten maken. Voor een mooie herinnering aan hoe jullie kleintje was.

In een warme studio worden in verschillende settings leuke foto’s gemaakt. De baby fotoshoot in studio is bedoeld voor kleintjes vanaf 4 maanden en kan tot 1,5 jaar. Omdat het voor ze, zeker in de winter, te koud is om een buiten fotoshoot te doen.

Wanneer jullie baby nog niet zelf kan zitten, zal ik veel poses op rug en buik uit voeren. Daarbij zullen we even kijken of jullie kleintje in een stevige mand of een kist (dus met rugondersteuning) wel kan blijven zitten. En als jullie kleintje al zelfs kruipt is dit ook een mooie moment of vast te leggen.

baby fotoshoot in studiobaby fotoshoot in studiobaby fotoshoot in studiobaby fotoshoot in studio

Willen jullie ook zo’n leuke baby fotoshoot in studio?

Neem dan contact met mij op en dan zie ik jullie graag in mijn fotostudio.

Volg mij op instagram