menuclose

Loveshoot op een industrieterrein Urbex locatie

Wat gaaf, als een bruidspaar om een Urbex locatie vraagt voor een loveshoot. Het is natuurlijk wel even zoeken naar de juiste plek en eerlijk gezegd was dit best ingewikkeld. Je wil natuurlijk iets ruws. Een verlaten gebouw, welke is met graffiti beschilderd. Of een vervallen huis, waar de verf van afbladdert. Ik heb wat plekken bezocht, voor iets bijzonders, maar het was allemaal niet groot genoeg, niet toegankelijk en eerlijk gezegd best ver weg. Uiteindelijk met wat mazzel, heb ik een klein verlaten industrie terrein gevonden. Gelukkig scheen de zon en kon ik met licht en schaduw bijzondere foto’s maken. Het is best gaaf om de tijd ervoor te nemen om een keer wat anders te maken, dan altijd.

Wat ontzettend tof dat mijn bruidspaar ook nog eens zo’n leuke outfit hebben uitgekozen. Dit past helemaal in de stijl van het ruwe, ruige industrie terrein.

Loveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatieLoveshoot op een industrieterrein Urbex locatie

Wil jij ook zo’n bijzondere loveshoot?

Bekijk hier de informatie en neem dan contact met mij op.

Volg mij op instagram