menuclose

Gezinsfotoshoot in Amsterdam Vondelpark

Zoals jullie al weten, houd ik zelf heel erg van spontane foto’s. Om spontane foto’s te maken ga ik vaak tijdens de fotoshoot op pad. Zeker als het om gezinsfotoshoot gaat. Kinderen kunnen dan lekker hun ding doen en de ouders ervan genieten. Fijn uurtje samen spelen en van elkaar genieten, dat is zeker nog leuker wanneer het het zonnetje schijnt. Met dit tof gezin heb ik in Amsterdam afgesproken, in een van de mooie parken, namelijk het Vondelpark. Ook al is het vaak erg druk op zo’n dag en zeker in het weekend, is het altijd leuk om een heuse wandeling te maken en op de leukste plekken te fotograferen.

Als kinderfotograaf neem ik graag de tijd voor een kindje, ik laat ze altijd hun gang gaan. Vaak doen ze leuk mee met de spelletjes en de meeste kinderen vinden het hartstikke leuk om op de foto te gaan. Wanneer ze dit niet willen, laat ik ze lekker met papa en mama spelen. Foto’s maken van een afstandje kan ook. En wanneer een kindje redelijk gewend is aan mij, dan kom ik graag dichterbij om die mooie close-ups te maken.

Vaak krijg ik te horen dat de meeste mensen nauwelijks foto’s hebben waar ze met s’n allen erop staan. Dat is natuurlijk erg jammer, er staat altijd een van de ouders achter de camera. Met een gezinsfotoshoot kun je dan eindelijk leuke en mooie beelden van het hele gezin hebben. Wat een geweldige herinnering voor later!!Gezinsfotoshoot in Amsterdam VondelparkGezinsfotoshoot in Amsterdam VondelparkGezinsfotoshoot in Amsterdam VondelparkGezinsfotoshoot in Amsterdam VondelparkGezinsfotoshoot in Amsterdam VondelparkGezinsfotoshoot in Amsterdam Vondelpark

Staan jullie ook nauwelijks met z’n allen op de foto?

En willen jullie ook graag een fantastische gezinsfotoshoot als herinnering voor later?

Zie mijn portfolio voor meer impressies.

Volg mij op instagram