menuclose

Pre-wedding fotoshoot in de duinen

Met Remco en Sandra hebben we de loveshoot maar liefst twee keer gedaan. Dit kwam doordat we tijdens onze eerste geplande fotoshoot totaal overspoeld waren door de regen. Ondanks dat het volgens de buienradar nog even droog zou blijven, begon het vreselijk te plenzen. Zo erg, dat we met vuilniszakken over ons hoofd maar gauw terug naar de auto liepen. Voor de eerste locatie zijn we naar de Zilkerduinen gereden. Dit is een mooi stukje natuur waar herten zowat naast je komen en waar vele wandelaars en hardlopers van de natuur  kunnen genieten.

Maar omdat we zo abrupt de fotosessie moesten eindigen, hebben we besloten om nog een keertje extra te gaan. Het was dan ook bijzonder leuk om voor de tweede locatie een andere sfeer te kiezen. Iets verder richting Noordwijk in een prachtige bos hebben we de tweede helft van de fotoshoot gedaan. De gele herfstkleuren waren toen nog mooi te zien. En dat geeft natuurlijk extra leuke sfeer in de foto.

Pre-wedding fotoshoot in de duinenPre-wedding fotoshoot in de duinenPre-wedding fotoshoot in de duinenloveshoot in de herfstloveshoot in de herfstloveshoot in de herfstGa jij ook in 2018 trouwen en ben je nog op zoek naar een leuke bruidsfotograaf?

Bekijk dan mijn portfolio en neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg mij op instagram