menuclose

Newborn fotoshoot Lisse

newborn fotoshoot lisse

Wat een schattig jongetje is bij mij in de fotostudio geweest voor een newborn fotoshoot. Zo is hij nauwelijks wakker geweest en heeft een super fijne shoot gehad. Het is natuurlijk geen vereiste dat een baby slaapt, maar het maakt het wel makkelijker met sommige poses. Uiteindelijk vallen ze vrij snel in slaap en geven mij de vrije hand voor de leukste beelden. Overigens is mijn fotostudio van alle gemakken voorzien. Daardoor kunnen de ouders even relaxen en van de fotoshoot genieten. Want dit is iets heel bijzonders, dit doe je niet zomaar eventjes. Dit is een bewuste keus en een geweldige ervaring.

Dus twijfel niet en kies voor een newborn fotograaf, zodat jullie een fantastische reportage hebben voor later. Voor meer informatie over verschillende pakketten kunnen jullie hier terecht.

newborn fotoshoot lissenewborn fotoshoot lissenewborn fotoshoot lissenewborn fotoshoot lisse

Volg mij op instagram