menuclose

Newborn fotografie meisje Nieuw-Vennep

Of het nou om newborn fotografie van een pasgeboren meisje of een pageboren jongetje gaat, dat maakt voor een fotoshoot niet uit. Enige wat er een verschil erin uitmaakt zijn de kleuren. Uiteraard mogen jullie deze zelf bepalen. Elke pasgeboren baby wordt in eerste twee tot drie weken na de geboorte als pasgeboren gezien. Het is een belangrijk moment en het duurt dus maar 3 weken. Wanneer jullie een newborn fotograaf gaan zoeken nadat de baby al geboren is, hebben jullie natuurlijk kans dat er wellicht geen plek meer is op de korte termijn. Het is dan verstandig om een fotograaf uit te zoeken en te reserveren als tijdens de zwangerschap. Zo zijn jullie verzekerd van een dag wanneer de newborn fotosessie ingepland kan worden.

Als newborn fotograaf probeer ik altijd de typische trekjes van een baby vast te leggen of bijzondere uiterlijke eigenschappen, zoals lange wimpers of een schattig wipneusje. De meeste baby’s hebben een eigen willetje en dat is natuurlijk wat ze heel bijzonder maakt. Ook deze karaktertrekjes probeer ik eruit te halen, zodat jullie later terugkijkend op de beelden het zullen herinneren.

newborn fotografie meisjenewborn fotografie meisjenewborn fotografie meisjenewborn fotografie meisje nieuw-vennepnewborn fotografie meisje

Meer informatie over een newborn fotoshoot kunnen jullie hier terecht.

Om een reservering te maken bij een newborn fotograaf is het beste tijdens de zwangerschap te doen.

Volg mij op instagram