menuclose

Bijzonder en origineel kraamcadeau!

Een newbornfotoshoot als kraamcadeau is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens super origineel! 

Iedereen krijgt al kleertjes en spulletjes voor de baby, maar waarom ook niet een blijvende herinnering in de vorm van foto’s? Zo’n newborn fotoshoot als cadeau, is voor altijd. 

Je zult ongetwijfeld veel indruk maken met een newbornfotoshoot als kraamcadeau. Dit moment gaan de kersverse ouders voor altijd koesteren en bewaren.

Is jouw vriendin, schoonzus of een collega zwanger? Geef ze een bijzonder origineel kraamcadeau!  Willen ze liever een zwangerschapsfotoshoot? Dan kan dit natuurlijk ook. Hoe dan ook een fotoshoot is een bijzonder kraamcadeau om te geven.

Een fotoshoot als kraamcadeau, kan in alle varianten worden gegeven. Bijvoorbeeld als alleen de newbornfotoshoot of als een totaal pakket. In overleg met jullie en wordt voor een passend bedrag uitgekozen.

Lijkt het jou wat, om een origineel kraamcadeau te geven?

Voor meer informatie over een newborn fotoshoot kun je contact opnemen met mij. Bekijk hier de mogelijkheden.

Uiteraard bepalen jullie zelf wat er gegeven wordt en waarmee jullie de zwangere mee kunnen verrassen.

Kun je zo’n beeld thuis maken of enkel in de studio?

Een beeld zoals hierboven kan makkelijk bij jullie thuis gemaakt worden. De foto’s met papa en mama worden vaak aan het einde van de newbornfotoshoot gemaakt. Deze beelden zijn tijdloos en altijd indrukwekkend.

Hieronder zien jullie een foto van een pasgeboren meisje, gemaakt aan huis. Alle attributen neem ik zelf mee. Ik heb een grote collectie van newborn materialen, die voor jullie beschikbaar is. Enige wat jullie hoeven te doen, is de kleuren door te geven. We zullen dan ter plekke de juiste kleur tint uitzoeken en eventueel accessoires.

newborn fotoshoot als kraamcadeau

Volg mij op instagram