menuclose

Loveshoot Heemstede

Volgend jaar gaan Joost en Carina trouwen. Omdat een loveshoot een hele goede kennismaking met elkaar is, ben ik er altijd voor om deze uit te voeren. Normaliter kiezen we een dag met wat rustiger weer uit, maar Joost en Carina hadden een leuk idee welke wat voorbereiding nodig had. Hierdoor moesten we de shoot door laten gaan. Het weer was best koud en het hagelde en onweerde. Tussen de buien door hebben we snel wat foto’s gemaakt en uit eindelijk zijn we bij de Theeschenkerij naar binnen gegaan om even op te warmen. Hier is een kleine selectie van onze leuke fotoshoot, echter zijn een paar beelden nog geheim.

loveshoot heemstedeloveshoot heemstedeloveshoot heemstedeloveshoot heemstedeloveshoot heemstedeloveshoot heemstedeloveshoot heemstedeloveshoot heemstede

Volg mij op instagram